Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Μα ποιοι Ομπάμα;


Παρατηρώ την διαμάχη για την προεδρία την ΝΔ και αναρωτιέμαι. Είναι μια διαμάχη μεταξύ διαφορετικών Ομπάμα ή μια διαμάχη μεταξύ διαφορετικών όψεων του Μπερλουσκόνι; Σε ποιες όψεις αναφέρομαι;
Όψη 1η. Μοιράζω χαμόγελα παντού και πάντα. Έχω βλέμμα νικητή και λέω ότι με χτυπάν όλοι επειδή είμαι πρώτος. Δεν παραδέχομαι κανένα λάθος μου. Χρησιμοποιώ ρατσιστικά πολιτικά υπονοούμενα για να χτυπήσω τους αντιπάλους μου. Όλα τα κανάλια είναι υπέρ μου. Είμαι υπέρ της πολιτικής των πάρτι και του ωχαδελφισμού. Δεν έχω ιδεολογία. Θέλω τον πολίτη να συμμετέχει στα πολιτικά μόνο μέσα των εκλογών. Μετά μόνο πάρτι. 

Όψη 2η. Ναι έχω ιδεολογία. Υποστηρίζω μετά μανίας την πλήρη απελευθέρωση της αγοράς και τον καπιταλισμό, δηλαδή την πολιτική που έχει προκαλέσει αρκετά κραχ όπως καλή ώρα αυτό πριν από ένα χρόνο. Ξέρω ότι είναι μαθηματικά βέβαιο ότι η ιδεολογία μου θα οδηγεί πάντα σε κραχ ή εξέγερση. Αλλά αυτό υποστηρίζω, αυτό πιστεύω. Δεν μου το επιβάλλουν συμφέροντα, απλά είμαι χαζός. Είμαι και γαμώ τους ρήτορες.

Όψη 3η. Είμαι καραγκιόζης και γουστάρω. Τραγουδάω. Είμαι γυναικάς. 




1 σχόλιο:

panagos είπε...

αν δεν κάνουν τον σιμίτη πρόεδρο δεν θα δούνε γιάτρια

Related Posts with Thumbnails