Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

αντι-Νόμπελ Ειρήνης


Σήμερα πρώτα εγώ. Υπάρχει αίτια και θέλω να ανεβάσω το παρών κείμενο πριν την ανακοίνωση των Σουηδών.

Λόγω μεγάλης αγάπης και εκτίμησης προς το πρόσωπο ΤΟΥ. Για λόγους που έχουν ανακοινωθεί σ’ αυτό το blog άλλα και στο blakpig, πιστεύω ακράδαντα ότι και το Νόμπελ και το αντι-Νόμπελ Ειρήνης πρέπει να απονεμηθούν στο Σύλβιο τον Μπερλούσκα το πρώτο και το μοναδικό.

Ελπίζω η Ακαδημία του Βραβείου Νόμπελ να μην κάνει το λάθος του Χάρβαρντ και να του απονείμει το Νόμπελ Ειρήνης σε λίγες ώρες.



Το Χάρβάρντ για το 2009 έδωσε το αντι-Νόμπελ Ειρήνης στον παθολόγο Stephan Bolliger και στους συνεργάτες του στο University of Bern της Ελβετίας.

Ο λόγος απλός. Η μελέτη τους διερεύνησε το κατά πόσο ένα άδειο μπουκάλι μπίρας κάνει χειρότερη ή λιγότερη ζημιά στο κρανίο σε σχέση με το γεμάτο μπουκάλι.

Ο βραβευμένος επιστήμονας ανέφερε ότι «Και τα δύο μπορούν να σπάσουν ένα κεφάλι. Ωστόσο, τα άδεια μπουκάλια είναι πιο ισχυρά γιατί τα γεμάτα, λόγω του διοξειδίου που περιέχουν, σπάνε πιο γρήγορα».

Για όσους θέλουν αποδείξεις: "Are Full or Empty Beer Bottles Sturdier and Does Their Fracture-Threshold Suffice to Break the Human Skull?" Stephan A. Bolliger, Steffen Ross, Lars Oesterhelweg, Michael J. Thali and Beat P. Kneubuehl, Journal of Forensic and Legal Medicine, vol. 16, no. 3, April 2009, pp. 138-42.



Ένα πείραμα στο κεφάλι του Μπερλούσκα μπορώ να κάνω. Ναι! εγώ προσωπικά.

2 σχόλια:

la maestra είπε...

ma come no è possibile....
ma obama?
obama...?
γιάτι δηλ? επειδι πήγε για μαύρισμα και κάθισε στον ήλιο λίγο παραπάνω...?

blackpig είπε...

nobel gamikoula gia ton sylvio na uparxei?an oxi na efeure8ei opwsdipote

Related Posts with Thumbnails