Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2009

αντι-Nobel Ιατρικής


Σήμερα ανακοινώθηκε από την Σουηδική Ακαδημία Βραβείων Νόμπελ ο νικητής για την Ιατρική.

Ωραία όλα αυτά αλλά εγώ αποφάσισα να ασχοληθώ με τα αντι-Νόμπελ, δηλαδή τα βραβεία της απίθανης επιστήμης.


Το αντι-Νόμπελ για την Ιατρική, συμφωνά με την ιστοσελίδα του Improbable Research, για το 2009 απονεμήθηκε στον Donald L. Unger, από το Thousand Oaks της California. USA. Ο κύριος Unger καθημερινά για 60 χρόνια «τέντωνε» τις αρθρώσεις τις αριστερής παλάμης, αλλά όχι της δεξιάς, για να αποδείξει ότι δεν προκαλεί αρθρίτιδα στα δάχτυλα!!! Η τέντωμα του μάλιστα δεν πήγε χαμένο, αφού επιστημονικό περιοδικό αποφάσισε να δημοσίευση την ερευνά του (δες "Does Knuckle Cracking Lead to Arthritis of the Fingers?", Donald L. Unger, Arthritis and Reumatism, vol. 41, no. 5, 1998, pp. 949-50).
Είδες άμα φάει κανείς την πετρά από μικρός... Ποιος ξέρει τι βασανιστήρια να πέρναγε μικρός από τους δικούς τους. Αχ όχι? Καημένοι γονείς!!! Τελικά μια-μια οι παιδικές ‘κακές’ ασχολίες των χεριών απομυθοποιούνται...Στην συγκεκριμένη κατηγορία υπάρχουν και δυο υπο-αντι-Νόμπελ. Το αντι-Νόμπελ Δημόσιας Υγείας δόθηκε στην Elena N. Bodnar και στους συνεργάτες της αφού σχεδίασαν και πατεντάρισαν (U.S. patent # 7255627, granted August 14, 2007 for aGarment Device Convertible to One or More Facemasks.”) Το Σουτίεν που μετατρέπετε σε δυο αντιασφυξιογόνες μάσκες.Αν κάποιος στο Μετρό έτσι ξαφνικά μου χουφτώσει το στήθος να μην παρεξηγηθώ. Απλώς ελέγχει αν είναι ασφαλής δίπλα μου...

Μήπως είναι άλλο ένα έργο του καπιταλισμού για να εξοντώσει τις φεμινιστριες που καίνε τα σουτιεν τους. Τώρα αυτό το σουτιέν το καις ή όχι φίλη μου φεμινίστρια?
Ενώ το αντι-Νόμπελ Κτηνιατρικής δόθηκε στους Catherine Douglas και Peter Rowlinson από το Newcastle University της Μεγάλης Βρετανίας. Έδειξαν οι επιστήμονες μας ότι οι αγελάδες με ονόματα είναι πιο παραγωγικές από τις αβάπτιστες. Όπου και οι δική τους έρευνα δημοσιεύτηκε σε επιστημονικό περιοδικό ("Exploring Stock Managers' Perceptions of the Human-Animal Relationship on Dairy Farms and an Association with Milk Production," Catherine Bertenshaw [Douglas] and Peter Rowlinson, Anthrozoos, vol. 22, no. 1, March 2009).

Καλά αυτό οι τσοπάνηδες το ξέρουν εδώ και αιώνες. Άντε στα επόμενα χρόνια θα βρούνε οι επιστήμονες ότι οι αγελάδες που βατεύονται από τους τσοπάνηδες δίνουν και περισσότερο και ποιο ποιοτικό γάλα... (αν απομακρύνετε ο άνθρωπος από την φύση!)
Κατσέ Μαρίκα μου να σε αρμέξω και θα κάνουμε τρελίτσες μετά...(πόσα ονόματα να έχει αυτή η αγελάδα;)
[gala1.jpg]

2 σχόλια:

blackpig είπε...

goustaroume soutien antiasfijiogwna kai vuzia safijiogwna!!!!!!!!!!!!!!!!

blackpig είπε...

asfijiogwna na dior8wsw

Related Posts with Thumbnails