Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Palov & Mishkin και SugahSpank


ζέστη! πολύ ζέστη! πάρα πολύ ζέστη!

Έχει αρχίσει να μυρίζει διακοπές και καλοκαιράκι για τα καλά. Πήγα και αγόρασα το πρώτο μαγιό για φέτος. Πήγα και αγόρασα το πρώτο μαγιό από την Ελλάδα. Το πρόβαρα στα κρυφά, παρατήρησα τα παραπάνω κιλά που μου άφησε ο χειμώνας, με έπιασε μια μικρή κατάθλιψη αλλά δεν με νοιάζει γιατί είναι καλοκαίρι. Η αμέσως επόμενη κίνηση να ξεθάψω τα καλοκαιρινά cd.
ΑΑΑ!!! Όλα και όλα. Το καλοκαίρι έχει το δικό του soundtrack. Το κάθε καλοκαίρι θέλει το δικό του soundtrack.

Τα περισσότερα τραγούδια βέβαια των προηγούμενων χρόνων τα έχουμε βαρεθεί, αφού αυτό είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα των καλοκαιρινών tracks. Χρειαζόμαστε κάθε χρόνο νέα, δροσερά χιτ για να ακούμε ενώ θα ξαπλώσουμε στις παραλίες να πιούμε τα φρεπεδάκια μας, τα ουζάκια μας, τα τσιπουράκια μας, τα μοχίτο μας και τα ροζέ μας.

Τον καιρό που είμαι στην Ελλάδα υπέπεσαν στην αντίληψη μου δυο φοβεροί νέοι καλλιτέχνες με εξαιρετικές νέες δουλείες και τους προτείνω ανεπιφύλακτα. Πρόκειται για δυο δουλείες τις Cast-a-Blast, μιας ελληνικής εταιρίας και άρα για έλληνες καλλιτέχνες.

Όταν πρωτοάκουσα το album Think Twice των Palov & Mishkin νόμιζα ότι βγήκε από μια ηλεκτρονική εκδοχή των Buena Vista Social Club. Απίστευτοι ήχοι. Φρέσκοι και δροσεροί να τους πεις στο ποτήρι και να ξεδιψάς όλο το καλοκαίρι. Ψάξτε και ακούστε με προσοχή τα τραγούδια τους Ambiente Tropical, Et de clarinete (καταπληκτικό!), ouist atou (γραμμένο για να ακούγεται δυνατά ως πρώτο τραγούδι κάθε καλοκαιρινής βραδιάς ξεσαλόματος αλλά και για να αρχίζει ευχάριστα η μέρα) και το block rock like this (μαζί με τον bnc).

Για την SugahSpank υπάρχουν ουκ ολίγα πράγματα να πεις και να γράψεις. Τι ΦΩΝΑΡΑ!!! Με δυο εξαιρετικές δουλείες της. Έχω λατρέψει και την σόλο δουλεία της (The Incredible/ The Invisible) και αυτή με τους Sugah Galore αλλά και τα τραγούδια της σε συνεργασία με τους Word of Mouth. Το Invisible το ακούω άπειρες φόρες κάθε μέρα. Το ίδιο και το lost that lovin f.

Βρείτε και ακούστε μεσώ διαδικτύου τα τραγούδια τους από τις σελίδες τους στο myspace.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails