Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΕΣΠΑ και 3η ηλικία

     Μεταξύ άλλων κάνω μαθήματα ιταλικών και σε κάτι ΚΑΠΙ. Με τις τελευταίες εξελίξεις άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι οι συνταξιούχοι θα τα σταματήσουν.
    Τους κόβουν τις συντάξεις και ανεβάζουν όλους τους φόρους, σκέφτηκα. Σίγα μην συνεχίσουν να ξοδεύουν για πολυτέλειες. Από τα πρώτα πράγματα που θα κόψουν θα πρέπει να είναι τα μαθήματα ιταλικών. Πήγα λοιπόν και του πρότεινα αν θέλουν να μου δίνουν λιγότερα. Και μου απάντησαν ότι δεν τους πειράζει να συνεχίσουν τα μαθήματα κανονικά και χωρίς καμία μείωση. Έχουν βρει την λύση μου είπαν! Έμεινα άναυδη!
     «Ποια λύση?» τους ρώτησα.
     «ΕΣΠΑ» μου απάντησαν...
     Αφού το κράτος του μειώνει τις συντάξεις, θα τα πάρουν από άλλου. Θα δημιουργήσουν ανώνυμες εταιρίες και μάλιστα χρησιμοποιώντας τα λεφτά του κράτους από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Ένα πρόγραμμα για την οικονομική βοήθεια νέων επιχειρηματιών.
     Θα φτιάξουν δικές του εταιρίες κλακαδόρων για τις τηλεοπτικές εκπομπές. Έχουν ήδη μια συμφωνία με την Τατιάνα και την Λαζόπουλο.
     Θα φτιάξουν εταιρίες με συνταξιούχους που λένε τα παράπονα τους σε πρωινές εκπομπές. Έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Αφτιά.
     Θα φτιάξουν εταιρίες με κλακαδόρους για πορείες. Έχουν έρθει ήδη σε συμφωνίες με το ΠΑΜΕ, ΑΔΕΔΥ και ΓΕΣΕΕ.
     Θα φτιάξουν εταιρίες για πειραματόζωα ώστε νέοι αστυνομικοί να εκπαιδεύονται σε επεισόδια, στο ρίξιμο χημικών χωρίς να τους αντιλαμβάνονται τα κανάλια, και στις προσαγωγές.
     Θα φτιάξουν δικά τους τηλεοπτικά σόου ταλέντων με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.
     Τέλος θα φτιάξουν εταιρίες που θα γυρίζουν πορνό με υπερήλικες. Ήδη έχουν έρθει σε επαφή με μεγάλους ιταλούς πορνοστάρ και πορνοσκηνοθέτες του παρελθόντος για να τους προσφέρουν το know how (για αυτό το λόγο τους είναι απαραίτητα τα ιταλικά). Μάλιστα η πρώτη ταινία θα είναι ένα ριμέικ του Απαγορευμένου της Τζούλια όπου αντί για σαμπάμια θα χρησιμοποιούν ρετσίνα και τσίπουρο. Πληροφορίες που λένε ότι έχουν έρθει σε επαφή με τους παραγωγούς της σαμπάμιας ελέγχονται ως αναλυθείς (αφού σαμπάμια ακούν και σαμπάμια δεν βλέπουν...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails