Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010

Ρε μπας;

     Τελικά καθώς περνά ο καιρός σας συμπαθώ όλο και περισσότερο εσάς τους Έλληνες. Βασικά τον πρωθυπουργό σας και κατ’ επέκταση και εσάς. Με το που «βγήκε» ήθελε να δώσει χρήμα στον λαό, αλλά δεν «βρήκε». Ήθελε μέσα σε 100 μέρες να έχουν υπογραφεί από την βουλή 5 μέγα-νομοσχέδια, αλλά ακόμα δεν τα έχει καταφέρει ούτε με τα μισά. Πήγε να ζητήσει βοήθεια από την Ευρώπη αλλά όλοι του γύρισαν την πλάτη. Για να τους πείσει, χρησιμοποίησε την απειλή ότι θα πάει στο ΔΝΤ, και στο τέλος του είπαν να πάει. Προσπάθησε να αποφύγει την επιλογή του ΔΝΤ και τελικά όλα τον σπρώχνουν προς αυτό. Τώρα που αποφάσισε να φέρει το ΔΝΤ στην Ελλάδα, η έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία καθήλωσε όλα τα αεροπλάνα στα αεροδρόμια και αυτή η επιλογή καθυστερεί.
     Γι αυτά και όσα όλα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες μόνο τρεις αιτίες μπορώ να σκεφτώ:
          α. Ο πρωθυπουργός είναι ηλίθιος
         β. Ο πρωθυπουργός είναι γκαντέμης (αποτέλεσμα της ευχής του Μηστοτάκη μετά την εκλογή Σαμαρά στην ΝΔ)
          γ. Ο πρωθυπουργός προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι μια μεγάλη μπαρούφα η φράση του Κοέλιο «Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να τα καταφέρεις.». Αφού δεν έχει καταφέρει να τίποτα απ’ όσα όλα ήθελε να πετύχει.

     Επειδή δεν μου αρέσουν καθόλου και μάλιστα διαφωνώ με όσα ισχυρίζεται ο Κοέλιο, σ’ όλα τα επίπεδα, τείνω προς το γ. Γι αυτό και τον συμπαθώ και άρα συμπαθώ και εσάς.
     Εσύ τι πιστεύεις; Προσοχή πριν απαντήσεις, γιατί υπάρχει μια φράση που λέει ότι «κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αναλογεί, έχει την κυβέρνηση που του αρμόζει, έχει μια κυβέρνηση που του μοιάζει».
     Αρά οι Έλληνες είστε ηλίθιοι, ή είστε γκαντέμιδες, ή δεν γουστάρετε τις μαλακίες του Κοέλιο και εσείς...

2 σχόλια:

blackpig είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΤΗ ΠΩ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ!Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!ΕΣΥ ΙΤΑΛΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΦΑΣΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗ ΤΣΙΤΣΙΟΛΙΝΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΑΣ!ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

la maestra είπε...

σιγά μην καταδεκτεί η Τζούλια (Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΑΡ) να πάει στην Ελληνική Βουλή. Σούμπιτι για την Προεδρία των ΗΠΑ ή του ΔΝΤ πάει...

Related Posts with Thumbnails