Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Τα τρίδυμα

Λοιπόν. Επειδή εσείς οι Έλληνες, και δεν είστε τα πρώτα μυαλά, και σας έχει βαρέσει η κρίση κατακέφαλα, με αποτέλεσμα αυτό το ένα κύτταρο που είχατε στον εγκέφαλο να πνέει τα λοίσθια, θα σας πω την αλήθεια εγώ. Ναι, εγώ που κάτι καταλαβαίνω παραπάνω.
α. Πριν από λίγο καιρό ο Καρατζαφύρερ είχε πει ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι ο αγαπημένος του Υπουργός!
β. Την ίδια εποχή έπαιζε έντονα το μοναδικό σοσιαλιστικό νομοσχέδιο του Πασόκ, αυτό για τους μετανάστες και τα πολιτικά δικαιώματα τους.
γ. Παράλληλα βγαίνει γνωστό παπαγαλάκι του Καρατζαφύρερ, και βουλευτής του Λαός, και λέει ότι οι μετανάστες δεν δικαιούνται την ελληνική ιθαγένεια αφού δεν έχουν χύσει το αίμα τους για την Ελλάδα!

Ως ιταλίδα έτυχε να ακούσω αρκετούς μετανάστες (κυρίως γυναίκες) να συζητάνε έντονα αυτά τα τρία δεδομένα. Και να τα συνδυάζουν, ψάχνοντας να βρουν τρόπους για να τα εκμεταλλευτούν.

Την ίδια εποχή φτάνει στην Αθήνα μια οικογένεια λαθρομεταναστών από το Αφγανιστάν και ακούει αυτές τις συζητήσεις. Η οικογένεια αποτελείται από το αντρόγυνο, ένα κοριτσάκι 10 ετών και ένα αγοράκι 15 ετών. Οι δύο γυναίκες είναι θυμωμένες με τους άντρες, αφού από την μια δεν ήθελαν να τις πάρουν μαζί τους στην Ευρώπη (οι γυναίκες δεν έχουν καμία αξία στο Αφγανιστάν, για να τις υπολογίζουν) ενώ από την άλλη όταν έφτασαν στην Ελλάδα ήθελαν να τις βγάλουν στο κλαρί (οι γυναίκες έχουν μεγάλη αξία στην Ελλάδα, και το υπολόγισαν).
Η μάνα λοιπόν σκέφτηκε το εξής σχέδιο. Στην Καμπούλ είχε μάθει αρκετά από βόμβες (και ποιος δεν ξέρει από βόμβες εκεί;). Έφτιαξε μια βόμβα, την έβαλε σε μια τσάντα και την έδωσε στην κόρη της λέγοντας της να πάει να την αφήσει σε ένα κτήριο που ήταν κοντά στο σπίτι τους. Μόλις θα την άφηνε μπροστά στην πόρτα του κτηρίου, θα έπρεπε να καλέσει τον αδελφό της, να του την δείξει και να του πει ότι την είχε δει εκεί αλλά δεν μπορούσε να την κουβαλήσει.
Την συνέχεια την ξέρετε.
Όλα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο της μάνας (εκτός από τον τραυματισμό της κόρης της).
Μπουμ και μπαμ!
Τα υπόλοιπά είναι γνωστά. Αστυνομία, κανάλια, υπουργός, ...
Σε χρόνο μηδέν αποφασίζουνε και διατάζουνε: Τρομοκρατικό χτύπημα!
Άαααααααρα; Ο 15χρονος θύμα τρομοκρατίας, έχυσε το αίμα του για την Ελλάδα, γίνεται Έλληνας αυτός και αυτομάτως και όλη η οικογένεια του!

Αυτό να τα βλέπετε εσείς οι άντρες και μην τα βάζετε πότε με τις γυναίκες! Ακόμα και τα τρίδυμα χάσανε.
Ποια είναι τα τρίδυμα; Μα δεν το έχετε καταλάβει ότι Μπερλουσκόνι, Καρατζαφύρερ και Χρυσοχοΐδη τους έχουν χωρίσει στην γέννα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails