Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Πολύ χαίρομαι!


Αχ! Πολύ χαίρομαι που ήρθα Ελλάδα τελικά. Στην αρχή είχα προβλήματα αλλά τώρα πολύ μου αρέσει.

Είμαι πολύ ευτυχισμένη που η κυβέρνηση χτυπά αλύπητα τους φοροφυγάδες και κυνηγά τους χρεοκόπους που τολμούν να κάνουν και πορείες στο κέντρο τις Αθήνας. Ντροπή τους. Ευτυχώς που η καλή κυβέρνηση έχει τα κατάλληλα φλιτ, τα οποία αγόρασε μισοτιμής από της βιομηχανίες χημικών. Αφού βέβαια πρώτα η χρήση τους απαγορεύτηκε στους πολέμους, ως επικίνδυνα. Για τους διαδηλωτές μια χαρά είναι.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό ήμουνα θλιμμένη που σε όλη την Ευρώπη είχαν κρύο και χιόνια, ενώ εδώ δεν είχαμε δει χειμώνα. Τι χειμώνα; ούτε φθινόπωρο! Και αυτό το πρόβλημα το έλυσε η καλή κυβέρνηση. Πάγωσε μισθούς και ανάπτυξη τώρα που στους άλλους αρχίζει η άνοιξη. Έτσι για να μάθουν οι κολοευρωπαίοι!

Ακόμα είμαι πολύ ευτυχισμένη που τις προηγούμενες μέρες ακρίβυνε το αλκοόλ, δυο φορές. Σήμερα το πρωί έμαθα ότι τα μαγαζιά θα αρχίσουν να κλείνουν από τις 23.00 (όσα δηλαδή δεν έχουν κλείσει τελείως). Και πολύ χάρηκά! Επιτέλους! Τι πράγματα είναι αυτά; Μα να μαζεύονται οι άνθρωποί, να ακούμε μουσική, να πίνουν και να σχολιάζουν τα γεγονότα. Που ακούσθηκε αυτό; Καλύτερα να μαζεύονται στο σπίτι τους από νωρίς, για να μην πω να μην βγαίνουν καθόλου. Έχουμε και δουλείες!

Άντε περιμένω να απαγορευτούν και οι κάθε λογής συνευρέσεις, να βγουν τα τανκς στους δρόμους και να γίνουμε μια ωραία ατμόσφαιρα.

Αχ! Είμαι πολύ ευτυχισμένη που ζω στην Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails