Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Καταγγελία

Είδα τις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ σήμερα και θα ήθελα να κάνω μια καταγγελία. Μπορεί όλοι να μιλάν για τις 9 υποψηφιότητες του Avatar αλλά το σκάνδαλο είναι αλλού.
Το θέμα είναι ότι φέτος η ακαδημία έκανε τις υποψήφιες για Όσκαρ καλύτερης ταινίας για πρώτη φορά δέκα, από πέντε, μόνο και μόνο για να δώσει το αγαλματίδιο στον υπέρεκτιμημένο κύριο Quentin Tarantino. Οι ταινίες που διάλεξαν είναι μία και μία ώστε να δώσουν ένα σύνολο που θα έχει βέβαιο νικητή τον κύριο Pulp Fiction. Αν δεν πάρει αυτό καλύτερης ταινίας θα του δώσουν σίγούρα αυτό του καλύτερου σκηνοθέτη (ε ρε κόκαλα που θα τρίζουν!).
Αλλά αφού άρχισα θα ήθελα να ξεσκεπάσω το σκάνδαλο πλήρως. Καταγγέλλω λοιπόν ότι πίσω από αυτές τις μηχανορραφίες βρίσκεται το γνωστό τσιράκι του Tarantino μαύρο γουρούνι aka blackpig και οι φίλοι του. Φτάνει πια! Ας σταματήσει τις βρώμικες γουρουνίες του...

1 σχόλιο:

blackpig είπε...

ειναι γνωστο αλλωστε οτι ο ταραντινο ειναι το αγαπημενο παιδι του hollywood και ολοι συνομωτουν για να παρει το οσκαρ και μαλιστα εις βαρος ταινιων οπως ο αντιχριστος!(προτινομενη για 2 οσκαρ:περισσοτερων χασμουριτων και καλυτερου υπνου σε κινηματογραφικη αιθουσα)

Related Posts with Thumbnails