Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

If god is a dj...


Μωρέ καλά τα λένε οι Faithless ότι ο Θεός είναι dj, αλλά αυτό δεν αρκεί για να γίνει η εκκλησία λιγότερο indie και περισσότερο mainstream. Στον λίγο καιρό που είμαι Ελλάδα κατάλαβα ότι τόσο στα καθολικά όσο και στα ορθόδοξα στασίδια κυριαρχεί μια μούχλα. Μπορεί στα μυαλά και τα μάτια κάποιων αρρωστημένων αισιόδοξων αυτό να είναι indie (αλήθεια υπάρχει κανείς;) αλλά απώτερος σκοπός κάθε θρησκείας που σέβεται τον εαυτό της είναι να γίνει όσο πιο mainstream γίνεται.
Ας γίνει λοιπόν αρχικά ο Θεός dj, αλλά μετά από αυτό θα πρέπει να κάνουμέ κάτι με τους παπάδες. Αφού το έχουν το μαλλί μακρύ ας το κάνουν ράστα επιτέλους. Τι το έχουν το μούσι; ας το βάψουν! ας το περιποιηθούν! ας του δώσουν ένα σχήμα! ας γράψουν κάτι πάνω έστω! Οκ, οι περισσότεροι έχουν κοιλίτσα στην Ελλάδα (πράγμα που δεν ισχύει στην Ιταλία, γι αυτό κάναμε και το ‘Πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας’), αλλά ας βάλουν κάτι ποιο cool ρε αδελφέ. Αν όλα αυτά δεν πιάσουν μόνο ένα πράγμα μένει:
Να γίνουν οι παπάδες pornostars
Και μην ακούσω ότι είναι αδύνατο αυτό. Τόσα και τόσα έχουμε δει. Αφού τα φοράνε που τα φοράνε τα σέξι γυναικεία εσώρουχα και τις ζαρτιέρες. Αφού το πνίγουν το κουνέλι. Ας το βγάλουν προς τα έξω. Ας το παραδεχτούν. Ας δείξουν το πραγματικό εαυτό τους. Όχι μόνο θα τονώσουν το εκκλησιαστικό αίσθημα αλλά και τον τουρισμό (εκεί να δεις πόσοι Άγγλοι θα έρχονται για σεξουαλικό τουρισμό).
Ε, αν δεν πιάσει ούτέ αυτό προτείνω όλοι οι παπάδες να κάνουν πλαστική ώστε να μοιάζουν στον Πανούση.  
Η επιτυχία θα είναι σίγουρη!!!!

2 σχόλια:

blackpig είπε...

gia to ligo kairo pou eisai stin ellada mia xara ekfrazese sta ellinika ase pou blepeis kai polla!pantws fantazese papa me dekapaz?

la maestra είπε...

ama agapas matheneis!
epipleon papades exete eseis papades exoyme kai emeis.
Anthimo exete eseis, Papa exoume emeis.
Mperlouskoni exoume emeis, Karatzaferi exete eseis.
eukola pragmata.
una faccia, una razza...

Related Posts with Thumbnails