Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Δίαιτα

Δευτέρα. Αναβαίνω στην ζυγαριά. μμμ! μήπως πρέπει να κάνω δίαιτα;
Βάζω λιγότερη ζάχαρη στον καφέ. Δεν παίρνω το ασανσέρ αλλά κατεβαίνω τους δυο ορόφους με τις σκάλες. Πρόοδος.
Τρίτη. Ανεβαίνω στην ζυγαριά, μμμ! μήπως πρέπει να κάνω δίαιτα;
Βάζω λιγότερη ζάχαρη στον καφέ. Δεν παίρνω το ασανσέρ αλλά κατεβαίνω τους δυο ορόφους με τις σκάλες. Για πρόγευμα κατά τις 10 δεν τρώω κρουασάν κεράσι, αλλά βουτύρου και ένα μήλο. Πρόοδος.
Τετάρτη. Ανεβαίνω στην ζυγαριά, μμμ! μήπως πρέπει να κάνω δίαιτα;
Βάζω λιγότερη ζάχαρη στον καφέ. Δεν παίρνω το ασανσέρ αλλά κατεβαίνω τους δυο ορόφους με τις σκάλες. Για πρόγευμα κατά τις 10 δεν τρώω κρουασάν κεράσι, αλλά βουτύρου και ένα μήλο. Φεύγοντας από την δουλειά το μεσημέρι παίρνω την συνηθισμένη τυρόπιτα, αλλά περπατάω για να πάρω το λεωφορείο στην επόμενη στάση. Πρόοδος.
Πέμπτη. Ανεβαίνω στην ζυγαριά, μμμ! μήπως πρέπει να κάνω δίαιτα;
Βάζω λιγότερη ζάχαρη στον καφέ. Δεν παίρνω το ασανσέρ αλλά κατεβαίνω τους δυο ορόφους με τις σκάλες. Για πρόγευμα κατά τις 10 δεν τρώω κρουασάν κεράσι, αλλά βουτύρου και ένα μήλο. Φεύγοντας από την δουλειά το μεσημέρι παίρνω την συνηθισμένη τυρόπιτα, αλλά περπατάω για να πάρω το λεωφορείο στην επόμενη στάση. Στο σπίτι για μεσημεριανό τρώω μόνο μια φέτα ψωμί, όχι δύο και αντί κόκα κόλα πίνω fanta πορτοκάλι. Πρόοδος.
Παρασκευή. Ανεβαίνω στην ζυγαριά, μμμ! μήπως πρέπει να κάνω δίαιτα;
Βάζω λιγότερη ζάχαρη στον καφέ. Δεν παίρνω το ασανσέρ αλλά κατεβαίνω τους δυο ορόφους με τις σκάλες. Για πρόγευμα κατά τις 10 δεν τρώω κρουασάν κεράσι, αλλά βουτύρου και ένα μήλο. Φεύγοντας από την δουλειά το μεσημέρι παίρνω την συνηθισμένη τυρόπιτα, αλλά περπατάω για να πάρω το λεωφορείο στην επόμενη στάση. Στο σπίτι για μεσημεριανό τρώω μόνο μια φέτα ψωμί, όχι δύο και αντί κόκα κόλα πίνω fanta πορτοκάλι. Το απόγευμα στο γυμναστήριο κάνω 30 λεπτά διάδρομο αντί για 15 και 5χ20 κοιλιακούς αντί για 3χ20. Γυρνώντας σπίτι δεν αντέχω και παίρνω μια σοκολάτα (ε! τόση προσπάθεια έκανα). Πρόοδος.
Σάββατό και Κυριακή. Σιγά μην ανέβω ζυγαριά. Ας το ρίξω και λίγο έξω. Τόσο τρέξιμο έριξα στο γυμναστήριο την παρασκευή...
Δευτέρα. Αναβαίνω στην ζυγαριά. ααα! Πρέπει να κάνω δίαιτα!!!


Κάπως έτσι το πήγεναν και Πασόκ-ΝΔ όλα αυτά τα χρόνια. Όπου ζυγαριά βάλε εκλογές και θα καταλάβεις. Αυτό που δεν έχουν αντιλιφθεί είναι ότι την διαιτά δεν πρέπει να την εφαρμόσουν σε όλους αλλά μόνο σε όσους το έχουν «ανάγκη»..., δηλαδή τον εαυτό τους!

περαστικά

2 σχόλια:

blackpig είπε...

περαστικα σε αυτους ή σε εμας?

la maestra είπε...

perastika se autous, giati?

Related Posts with Thumbnails