Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

Tristesse Contemporaine - Tristesse ContemporaineΟι Tristesse Contemporain δεν είναι ένα απλό γκρουπ. Οι Tristesse Contemporain δεν έχουν μια συνηθισμένοι ιστορία. Οι Tristesse Contemporain δεν κάνουν συνήθη μουσική.

Αν το δεις από μακριά και ουδέτερα πρόκειται για ένα τρίο από το Παρίσι: 
Μια γιαπωνέζα που παίζει μουσική από τα τρία της, έχει σπουδάσει μόδα, της αρέσει να γράφει μουσική για τα μίντια και την γιαπωνέζικη γκαλερί του σεξ, ενώ έχει ήδη συμμετάσχει σε καμία δεκαριά γκρουπ. Το όνομά της είναι Ναρούμι.
Έναν Σουηδό που μικρός έπαιζε hockey και θυμήθηκε να μάθει κιθάρα στα 18 του. Μέτα από τρία χρόνια άρχισε να παίζει μαζί με τον Jay Jay Johanson, ενώ πηγαίνοντας στο Λονδίνο γνώρισε μια Γαλλίδα, πήγε στο Παρίσι και άρχισε να σπουδάζει οικονομικά. Το όνομα του είναι Λέο.
Ένας Λονδρέζο με τζαμαικανο αίμα αφού έπαιξε σε κάμποσες μπάντες γνώρισε μια Γαλλίδα που τον τράβηξε στο Παρίσι για μα μην πεθάνει. Θα δεις σπάνια το πρόσωπο του αφού χρησιμοποιεί μάσκα. Το όνομά του είναι Μάικ. 

Όσον αφορά την μουσική τους και το ομώνυμο άλμπουμ τους, ασχολούνται με την ηλεκτρονική ποπ μουσική και έχει ήδη γίνει ένα από τα αγαπημένα μου αυτή την εποχή. Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι (ψαγμένοι) που θα αναγνωρίσουν έντονα στοιχεία τριπ χοπ στους ήχους τους (πιο Massive Attack λιγότερο Portishead).
Λατρεία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails