Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Μια ωραία ατμόσφαιρα

Χιλιάδες λαού κατέβηκαν χτες στο κέντρο της Αθήνας για να ευχαριστήσουν την κυβέρνηση του Παπαδήμου για την χιλιοστή σωτηρία που απλόχερα μας προσφέρει. 
Την υπέροχη γιορτή δεν χάλασε ο καιρός αφού ακόμα και η βροχή υποχώρησε την κατάλληλη στιγμή. 
Γυναίκες, άντρες, γέροι, νέοι, Έλληνες και ξένοι κατέβηκαν στο κέντρο για να ζητωκραυγάζουν τους πολιτικούς με τα μικρά τους ονόματα, Λούκα! Βαγγέλη! Γιώργο! Αντώνη! Γιώργο!.
Στο χάπενινγκ πήραν μέρος καλλιτέχνες και προσωπικότητες διεθνούς κύρους όπως ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλεζός.
Η Αστυνομία φρόντιζε για την γιορταστική ατμόσφαιρα με μουσική και καπνό. 
Την καρναβαλιστική περίοδο θύμισαν δεκάδες κουκουλοφόροι που διασκέδασαν το πλήθος με διαφορά σκετσ που έκαναν με την βοήθεια των καρναβαλιστών ντυμένων όργανα της τάξης. 
Το Blackpig μας θύμισε για μια ακόμη φορά ποσό καλός dj είναι παίζοντας επί ώρες Έφη Θώδη και Σάκη Ρούβα. 
Οι πολιτικοί μας απέδειξαν για άλλη μια φορά πόσο ταπείνοι είναι και δεν δέκτηκαν να βγούν έστω στο παράθυρο της βουλής για να γνωρίσουν την αποθέωση. Από την άλλη χιλιάδες λαού ζήταγαν από τα μέλη της κυβέρνησης να βγουν για να γιορτάσουν μαζί τους και να τους σηκώσουν στα ουράνια. 
Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί αγαπημένοι και ενωμένοι θύμισαν τους αγωνες του Ελληνικού λαού τα τελευταία 50 χρόνια. 
Όλος ο λαός κράταγε στα χέρια τις πιστωτικές κράτες και ζητάγε από τα μαγαζία να ανοίξουν για να πράξουν το καταναλωτικό τους καθήκον. Στην προσπάθεια τους να μπούν σε κατάστημα της Σταδίου του προκάλεσαν κάποιες περιορισμένες ζημίες. 
Πατριώτες Έλληνες ζήτησαν από κεντρικό κινηματογράφο να ανοίξει και να προβάλει την συνεδρίαση της βουλής. Η αργοπορημένη απάντηση της διέυθυνσης του κινηματοργάφου Αττικόν προκάλεσε περιορισμένη πυρκαγιά στο κτήριο του κινηματογράφου που σβήστηκε μετά από έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής.
Ελάχιστοι νέοι που παρεκτράπηκαν λόγω της κατανάλωσης μη ποιοτικού σκοπιανού κρασιού, απομακρύνθηκαν ειρηνικά από της δυνάμεις της αστυνομίας.   
Λιγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα μόλις το Μνημόνιο 2 ψηφίστηκε πανηγυρικά από την βουλή οι καμπάνες της πρωτεύουσαν, άλλα και όλης της χώρας, άρχισαν να ηχούν χαρούμενα!

Ζήτω το Ευρώ! Ζήτω το Μνημόνιο! Ζήτω η Πατρίδα! Ζήτω το Έθνος!
  

1 σχόλιο:

blackpig είπε...

ΖΗΤΩ!ειμαι βαθυτατα συγκινημενος

Related Posts with Thumbnails