Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011

Laura Marling - A Creature I Don't Know


Κάθε εποχή έχει της μουσικές της. 
Όταν αρχίζουν τα πρώτα κρύα, με βρίσκουν δυστηχως σχεδόν πάντα με πονόλαιμο, τσάγια, χαμομήλια, ασπιρίνες και σιρόπια. Στο κρεβάτι του πόνου κάτω από τα παπλώματα, που μοιρίζουν κλεισούρα, ψάχνω πάντα να βρω τα αντίστοιχα σάουντρακ. Μελαχνολικά νανουρίσματα που να τα δένουν με την βροχή που χτυπά το παράθυρο. 
Εκτός από το άπλητο πάπλωμα φέτος το φθινόπορο με βρήκε προετοιμασμένο. Το φαρμακείο είναι γέματο και το ράφι με τα τσάγια και τα χαμομήλια το ίδιο. Μέχρι και η καρτέλα με το τραγούδια.
Υπάρχει μάλιστα και ένα νιού έντρι. Το νέο άλμπουν της πιτσιρίκας Laura Marling. Ως κόρη δασκάλας μουσικής έχει πάρει την κατάληλη παιδία. Η φόλκ μουσική του Λονδίνου έχει άξιους συνέχιστες.
Το A Creature I Don't Know είναι το τρίτο της άλμπουμ όσο και αν φαινετε παρίεργο για τα 21 χρόνια της (This is England!). Αν και στην Ελλάδα είναι άγνωστη, στην πατρίδα της έχει ήδη κερδίσει αρκετά σημαντικά βραβεία.  
Άκου τα κάντρυ The Muse, Salinas και All My Rage, νανουρίσου (αλλά μην σε πάρει ο ύπνος) με τα The Beast και Rest In the Bed. Μην ξεχάσεις να κολήσεις με το υπέροχο Night After Night.
Καλό μας χειμώνα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails