Παρασκευή, 22 Απριλίου 2011

Vector Lovers – Electrospective

Πάσχα έρχετε σε λίγες μέρες (φέτος Καθολικοί και Ορθοδοξοί το γιορτάζουν την ίδια μέρα), Μεγάλη εβδομάδα έχουμε, και μου τα έχει πρίξει η πεθερά ότι θα πρέπει να ακουώ ανάλογη μουσικη.
«Δεν μπορείς να ακούς αυτά τα κλαμπαξύμπανα μεγαλοβδομαδιάτικα!, Αντέ να πας καμια μέρα και εκκλησία...! Έτσι κάνετε εσείς οι καθολικοί και μου έχεις χαλάσει και το γιόκα μου. Από τότε που σε έφερε Ελλάδα δεν έχει πάει να μεταλάβει ούτε μια φόρα. Όλο μπουνγκα-μπούνγκα, φρου-φρου και ερώματα μου είστε. Θα σας κάψει ο Θεός1 Να δεις γι αυτό δεν μπορείτε να κάνετε παιδί...μπλα, μπλα, μπλα...»
Και επείδη δεν μπορώ να την ακούω αποφάσισα απλά να ακουω πιο χαλαρή μουσική αυτές τις μέρες.
Ευτυχώς λοιπόν που βρήκα τους Vector Lovers και το νέο άλμπουμ τους Electrospective. Μουσική καθαρά ηλεκτρονική και απίστευτα απλή. Σαφώς επηρεασμένη από Kraftwerk, Aphex Twin, Βαγγέλη Παπαθανασίου και από ινταστριαλ ακούσματα του 80. Στίχοι; Ελάχιστοι και όλοι μαζεμένοι στο πρώτο κομμάτι. Δύσκολα να απομονώσεις κομμάτια αλλά σιγούρα τα Melodies and memory, Shinjuku girl, City lights from a train και Nightwalking your memory ξεχωρίζουν.
Άντε και Καλό Πάσχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails