Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

καθαρά και στα τέσσερα

Αλλαξά γείτονες τελευταία και οι νέοι μου έδωσαν μια φανταστική ιδέα (ιδέα => idea => αηδία). 

Γυρνάω τις προάλλες από την δουλεία και βλέπω την γειτόνισσα στα τέσσερα…, μίση μέσα στο ασανσερ και μισή από έξω, να καθαρίζει την μοκέτα του ασανσερ!

Δεν έδωσα σημασία...

Ξυπνάω το πρωί να πάω στην δουλειά την άλλη μέρα, άνοιγω την πόρτα, και βλέπω πάλι την γειτόνισσα στα τέσσερα να καθαρίζει την μοκέτα...

Δεν μπορεί, σκέφτηκα, κάτι παίζει, κάτι συμβαίνει.
α) έχει μανία με την καθαριότητα;
β) ο άντρας της δεν ικανοποίει και «ψάχνετε»...;
γ) είναι ένα έθιμο που έχετε έσεις οι έλληνες και δεν το γνωρίζω;
Το ίδιο πάντως βιολί συνεχίζεται....

Ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι ακριβώς ισχύει. Το αφήνω να μεστώσει μέσα μου, για να βγάλω απόφαση. (ναι! και αυτό αγαπητό γουρούνι).

Παράλληλα μου ήρθε μια πολύ καλή ιδέα για την αντιμετώπιση της κρίση. Μια ιδέα που κάνει και το α και β να ισχύουν ένω συνδιαζεί και το γ.

-Υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν ικανοποιούνται από τους άντρες τους;
-Υπάρχουν.
-Υπάρχουν πολλοί άντρες που πηγαίνουν με πόρνες για να ικανοποιηθούν;
-Υπάρχουν.

Λοιπόν, όσες γύναικες γουστάρουν ικανοποίηση, είτε έχουν μανία με την καθαρίοτητα είτε όχι, μπορούν να αναλάβουν την καθαρίοτητα των πολυκατοικιών τους. Στα τέσσερα όμως... Θα τις βλέπουν οι άντρες που έχουν ανάγκη από σεξ, καθώς θα γυρνάνε το απόγευμα από την δουλειά ή νωρίς το πρώι, θα ερεθίζονται και θα τους τον φορμάρουν.

Με αυτον τον τρόπο θα ελαφρύνθει ο οικογενιακός προϋπολογισμός από δυο έξοδα, ένω παράλληλα οι έλληνες θα αποκτησετε ένα φανταστικό και μοναδικο έθιμο που θα μπορούσε να βοηθήσει και τον τουρισμό σας.

Κάποιος μπορεί να πει ότι θα χάσουν την δουλειά οι πόρνες και οι καθαρίστριες. Ναι μεν άλλα. Θα χρειάζονται περισσότερες καθαρίστριες για τα σπίτια, άφου άμφιβάλω αν θα υπάρχει όρεξη και ενέργεια για indoor καθαρισμά μετά το outdoor σεξ. Οι πόρνες, από την άλλη, θα μπορούν να γίνουν βουλευτίνες στην Ιταλία δίπλα στον Μπερλούσκα.

2 σχόλια:

blackpig είπε...

exeis arxisei kai ginesai polu prostixi!

la maestra είπε...

ζηλεύεις ή μου την πέφτεις?

Related Posts with Thumbnails