Θραύση κάνει στην Ιταλία ένα νέο είδος χασις.
Το λεγόμενο τηγανιτό ή Bourbouka ή b-bacon. Είναι λέει ένα από τα λίγα χειροποίητα hashish από το Μαρόκο. Περιέχει περίπου 13% από το ενεργό συστατικό (δέλτα-9-τετραϋδοκανναβινόλη), ένω το 'παραδοσιακό' μόλις 3-4%!!!. Εξού και είναι αγαπημένο σ'αυτούς που ψάχνουν την ποιότητα. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του είναι το υψηλό ποσοστό σε λάδι και γι αυτό όταν το ψεστένεις τσιτσιρίζει σαν μπέικον...
Να δεις που αυτό θα παίρνουν τα βλαστάρια σας στην βουλή.
Τελικά εσένα σου αρέσει το 'τηγανιτό';
1 σχόλιο:
βρε αμα το λεει η σουφρα σου μαγκα πες μας το παλι πως να γεμισει το χασις το αδειο σου κεφαλι!
Δημοσίευση σχολίου